Πάρτε το σε απευθείας σύνδεση στο Instagram Direct: Πώς να το κάνετε αυτό βήμα προς βήμα

Πρόσφατα, το Instagram έλαβε μια λειτουργία πολύ παρόμοια με αυτή που έχουμε σε άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και συνομιλίας: την ικανότητα να γνωρίζουμε αν κάποιος έχει συνδεθεί στο Instagram online ή πόσο καιρό είναι ενεργοί στην εφαρμογή. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτή η λειτουργία είναι για το Instagram Direct, δηλαδή τα εισερχόμενά σας για τα άμεσα μηνύματα που ελήφθησαν στην εφαρμογή. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό και να προκαλέσει σε ορισμένους να στείλουν νέα μηνύματα απλά επειδή γνωρίζουν ότι είστε συνδεδεμένοι ή έχετε συνδεθεί για σύντομο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, είναι ένα αρκετά απλό χαρακτηριστικό για να απενεργοποιήσετε, όπως μπορείτε να δείτε στο tutorial παρακάτω!

Δεν εμφανίζονται ηλεκτρονικά στο Instagram

Από προεπιλογή, η Κατάσταση δραστηριότητάς σας θα είναι ενεργή στο Instagram Direct και δεν υπάρχει προειδοποίηση στην ίδια την εφαρμογή. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να επανενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανά πάσα στιγμή, όπως θα δούμε παρακάτω.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας (είτε Android είτε iPhone) και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας, στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης, όπως υπογραμμίζεται στην παρακάτω εικόνα.

Αυτό θα σας οδηγήσει στην οθόνη γενικών ρυθμίσεων του λογαριασμού σας Instagram. Σε περίπτωση που η επιλογή που ψάχνουμε είναι μία από τις τελευταίες, σύρετε την οθόνη προς τα κάτω.

Θα βρείτε την επιλογή "Κατάσταση δραστηριότητας" και ένα μπλε κουμπί δίπλα της, το οποίο υποδεικνύει ότι είναι ενεργό. Όπως μπορείτε να δείτε, θα υπάρξει επίσης μια εξήγηση για το πώς μπορούν να δουν άλλοι χρήστες όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, καθώς και πώς μπορείτε να τις δείτε με τον ίδιο τρόπο.

Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στην επιλογή αυτή για να την απενεργοποιήσετε. Τώρα οι οπαδοί σας δεν θα γνωρίζουν τη δραστηριότητα του Instagram, αλλά δεν θα μπορείτε να δείτε αν είναι online.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να τροποποιήσετε αυτήν την επιλογή κατά βούληση, όπως ακριβώς και στο WhatsApp. Απλά επιστρέψτε σε αυτό το μενού και πιέστε ξανά το κουμπί.

Μας άρεσαν οι συμβουλές;

Πήρατε το παρακάτω σεμινάριο για να μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κατάστασή σας και να εμποδίσετε άλλους να γνωρίζουν ότι είστε συνδεδεμένοι στο Instagram Direct; Μην ξεχάσετε να αφήσετε το σχόλιό σας να μας λέει τι σκέφτεστε και όλα τα δούλεψαν.

Ενδιαφέροντα Άρθρα